Galaxy S10 delgeç ekranı ve cryptocurrency cüzdanı

Galaxy S10 yeni sızıntısı, delgeç ekranı ve cryptocurrency cüzdanı gösterdi.

teknik destek

Samsung Galaxy S10′ un birkaç kaç hafta öncesindeki sızıntısı takiben yeni telefonun delik açma ekranından daha fazla görüntü ortaya çıktı. Yeni sızıntı aynı zamanda Samsung Blockchain KeyStore uygulamasına ilk bakışını sunuyor.

Görüntüleri Twitter’ da Ben Geskin tarafından gönderildi ve ilk olarak SamMobile tarafından tespit edildi.

Yerel kripto para birimi cüzdanı uygulaması, açılış sayfasında “kripto para biriminiz için güvenli ve kullanışlı bir yer” olarak tanımlanmıştır ve kullanıcılara Ethereum gibi para birimleri alma ve güvenlik için biyometrik kimlik doğrulama kullanma olanağı sunacaktır.

Galaxy S10 delgec ekrani 2
Galaxy S10 delgeç ekranı

Galaxy S10 delgeç ekran ve cryptocurrency

Resmen çağrıldıkları gibi “Infinity-O” delik açma ekranı ilk kez yalnızca Çin’de piyasaya sürülen Samsung’un Galaxy A8 telefonlarında göründü . Huawei, delikli selfie selfie kamerasını Nova 4 ile çentikli ekranlara bir çözüm olarak sundu ve yeni çıkarılan Honor View 20 , bu konsepti iki katına çıkardı. Şimdi bu çentikte yaratıcı ve göze çarpmayan değişiklikler bulmaya çalışılıyor.

Samsung’ un katlanabilir akıllı telefonunun “tamamen işlevsel” bir versiyonunu sergileyeceği 20 Şubat’ ta gerçekleşecek Samsung Unpacked etkinliğinde duyurulduğunda Galaxy S10 ile ilgili tüm detayları bileceksiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours