Logitech’ten Kendi Kendini Şarj Eden Oyuncu Faresi

Logitech dünyaca ünlü teknolojik alet üreticilerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Ününü Mouse alanında yapan marka, bu alanda oldukça yenilikçi ve değişik fikirlerle karşımıza çıkmaktadır.

teknik destek

Kablosuz farelerde hepimizin önüne çıkan sorunlardan biri de farenin şarjının bitmesi ve farenin sürekli olarak donması olarak gösterilebilir. Logitech firması da bu sorunlar üzerine baya bir kafa patlatmış ve gayet güçlü bir teknolojiyle karşımıza çıktılar.

Firma yeni ‘Lightspeed’ teknolojisini kullanarak kendi kendini şarj eden, gecikme hızları 1ms’lik olan iki tane teknoloji harikası fare ürettiğini açıkladı.

a52f14d06500c3e5579b27838e002a47e7991528

Günümüzde birçok kullanıcı kablolu fareleri tercih etmekte. Bunun nedeni baktığımızda kablosuz farelerin yukarıda saydığımız sorunları kullanıcılara yaşatması olarak gösterilebilir.

Logitech firması da bu konu üzerinde çalışma yürüterek ‘Powerplay’ teknolojisini kullanarak kendi kendini şarj eden fareyi geliştirdi.  Fare özel mousepad’inin üzerindeyken kendi kendini şarj edebiliyor. Powerplay gerçekten kablolu fare sevenleri mest edecek bir yapıya sahip olacak gibi gözüküyor. Herhangi bir kabloya ihtiyaç duymayan fare, elektromanyetik rezonans şarj etme teknolojisi sayesinde şarj edilmektedir.

PowerPlay şu an itibariyle Logitech’in G703 ve G903 oyun farelerinde kullanılıyor ve her iki model de ışık hızı teknolojisine sahip gözüküyor. Bu farelerin bir milisaniye gibi bir gecikme hızına sahip olması sayesinde donma sorununun tamamen ortadan kalkacağını söyleyebiliriz. Farenizi şarj etmek için kurulumunu yapmanız ve özel olarak tasarlanmış pad’inin üzerine koymanız yeterlidir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours